Uiteraard is Jachthaven Terneuzen één van de hotspots van de stad, maar dat is niet alles. Terneuzen beschikt over talloze leuke plekjes. Houdt u van lekker eten? Er zit vast en zeker iets tussen voor u! Een aantal van onze favoriete restaurants zijn Foodjutters, ‘t Zusje, Grand Café De Graanbeurs en Brasserie Westbeer.

Foodjutters

Foodjutters, het paviljoen aan de Schelde, is voor velen dé plek voor een culinaire avond. Hier kunt u genieten van broodjes, pizza’s, burgers en veel meer, met lokale en biologische ingrediënten. Tijdens de lunch of het diner heeft u een fraai uitzicht over de Schelde, uniek! Vanaf de haven loopt u binnen een paar minuten deze toffe zaak binnen. Ideaal wanneer u een dagje aanlegt bij Jachthaven Terneuzen, deze ligt namelijk om de hoek!

’t Zusje

Bourgondisch genieten doet u bij ‘t Zusje, een welbekend restaurant door heel Nederland. De kaart bestaat uit verschillende, kleine tapas gerechten. Voor ieder wat wils! Voor een snelle hap bent u bij hier niet aan het juiste adres. Bij ‘t Zusje kunt u uitgaan van een avondvullend etentje, waarbij u twee gerechtjes per persoon, per ronde kunt bestellen. Het restaurant ligt in het centrum van Terneuzen, en daarmee ook vlak bij de haven.

De Graanbeurs

Bij Grand Café De Graanbeurs kunt u genieten op zijn Frans. Hier proeft u eten geïnspireerd door de Franse keuken, samen met smaakvolle wijnen en een gezellige sfeer. U kunt bij De Graanbeurs terecht voor een luxe high tea, een lekkere lunch of een uitgebreid diner. Voor de bierliefhebbers serveren zij een high beer. Proost! De kaart is zeer uitgebreid: van huisgemaakte stoverij tot Italiaanse ravioli met roquefortsaus als Franse ‘touch’. Wat is uw favoriete gerecht op de kaart?

Brasserie Westbeer

Bij Brasserie Westbeer zie je de zeeschepen op de Westerschelde op zeer korte afstand voorbij varen terwijl je geniet van een kop koffie met gebak, van een wijntje, een portie fingerfood of één van de vele fijne gerechten van de menukaart. Vis komt recht uit de zee op uw bord, de seizoenen (mossel- en wildseizoen) zijn altijd uitbundig aanwezig en bijna alles van de kaart is van lokale boeren en ambachtsmensen.