Terneuzen… prachtig vanaf het water én aan land. Dagje aanmeren bij Jachthaven Terneuzen? Goede keuze! Het is een heerlijke, rustige plek vanwaaruit u de stad kunt ontdekken. Een gezellig stadscentrum, natuur om in te verdwalen en alle richtingen om op te varen.

Restaurants in Terneuzen

Deze prachtige stad aan de Westerschelde biedt een ruime keuze aan horecagelegenheden. Een hele avond genieten van verrukkelijke tapas gerechten? Dan moet u bij ‘t Zusje zijn. Restaurant met een prachtig uitzicht? Bij Foodjutters kijkt u direct over de Schelde. Tijdens de fietstocht even uitrusten met een hapje en een drankje? Restaurant De Kreek ligt op een mooie locatie aan de Otheense Kreek.

Restaurants Terneuzen

Dé hotspots van Terneuzen

Het is natuurlijk heerlijk om uw boot aan te leggen bij de jachthaven en hier de hele dag te vertoeven, maar het zou zonde zijn om niets van de mooie stad te ontdekken. Er is tenslotte voldoende te zien en te beleven. Ga gezellig een dagje op pad en beleef Terneuzen!

Dé hotspots van Terneuzen

Wandelen en fietsen

De frisse buitenlucht in, lekker bewegen en tegelijkertijd ontdekken waarom Terneuzen nu zo een fijne stad is. Maak een lange wandeling door één van de natuurgebieden Margarethapolder of Het Eiland van Meier. Of pak de fiets en ga op pad in de omgeving van de stad, Zeeuws-Vlaanderen heeft nog veel meer moois te bieden!

Wandelen en fietsen in Terneuzen

Vaarroutes

Jachthaven Terneuzen heeft de perfecte ligging, vanaf hier kunt u alle richtingen op. De woeste golven op? Vaar naar de Noordzee! Een dagje op pad? Neem een kijkje in Breskens, of vaar eens langs Hooge Plaaten. U kunt natuurlijk ook een weekendje weg met de boot, dan is Antwerpen de ideale bestemming. Een prima afstand voor een paar daagjes weg.

Vaarroutes